1 timmes sömn & höstrusk

Dags för en kopp kaffe.. till.
Kroppen säger emot, ådrorna står rätt ut och man känner att funktionerna i kroppen är på slow motion.

Ägnar mycket tänkande på min febriga son.. första febern är väl värst. Stackare. 38,9, måtte de lägga sig.

Imorse fick jag ett samtal av mamma att hennes nycklar var borta. Letade igenom huset med den lilla energin man hade kvar, hittade inget. Kanske hade hon tappat dem påväg till bussen..

På med kläder, hunden koppel & bebis långärmat. Ut med vagn och en ivrig hund.
Högt tempo och full fokus på att hitta nycklar.
Jack var helt borta i sin feber och tyckte om friskluften, Nima hyper av glädje för promenaden och utför sina behov. Jag plockar upp och travar vidare..

Väl framme vid busstationen inser jag att jag inte hittat vad jag söker, Nima vill gå mer & Jack vill hem. Tänkte att jag fick ringa för att meddela att nycklarna inte fanns på vägen till bussen, böjer mig ner.. men finner inte mobilen!

Har jag lyckats tappa den på vägen i mitt travande tempo med en hyperhund & febrig son i vår trike vagn.. paniken uppstår, alla bilder & minnen man har på mobilen.

Svänger runt med vagnen, upp med hunden och springer mer eller mindre tillbaka. Har säkerligen tappat den när jag plockade upp, eller när jag bytte filt?

Tankarna snurrade, förvirrad är jag. Tappar nästan andan av ansträningen. Kroppen ville vila. Till min förvåning hittade jag ingen mobil. Säger till sambon att ta vagnen & hunden för jag skulle springa en gång till i regnet efter minnena..

Han fattat ingenting, jag var andfådd som en travhäst som precis kommit i mål.. sist! fick för mig att titta en sista gång.. fall i fall om jag var blind.. där var den! På högkant, gömde sig! Vilken lättnad, puh!

Mamma var såklart ännu orolig över nycklarna,jag hade letat överallt, i vagnen, bilen, väskan under soffan.
Provade igen att vända ut och in på skötväskan, kanske har hon lagt nycklarna i fel väska? Hon var trots allt lika trött som jag.

Plötsligt klirrar de till i en av blöjorna, äntligen! Alla pusselbitar & mysterium lösta för denna fredag & jag tar helg.

Värd lite kaffe antar jag!